Προϊόντα για αρτοποιία σε (996)

Φούρνος αρτοποιίας - Ο πολύ αποδοτικός φούρνος αερισμού για το ψήσιμο αρτοποιημάτων

Φούρνος αρτοποιίας - Ο πολύ αποδοτικός φούρνος αερισμού για το ψήσιμο αρτοποιημάτων

Lewant Eco 1100 Η κατασκευή υψηλής ποιότητας είναι πλήρως από ανοξείδωτο χάλυβα, ο εναλλάκτης θερμότητας είναι από ανοξείδωτο χάλυβα ανθεκτικού στη θερμότητα AISI 310S Ο κινητήρας της πλάκας χωρίς πλαίσιο Δύο ανεξάρτητοι γεννήτριες ατμού - ένα δοχείο στον ρεύμα ζεστού αέρα και αυτός υψηλής θερμοκρασίας, ενσωματωμένος στον εναλλάκτη θερμότητας και θερμαινόμενος από τους καπνούς Ο μπλοκ θέρμανσης υψηλής απόδοσης με κυκλοφορία αέρα από την λιγότερο ζεστή έξοδο στην πιο ζεστή περιοχή του φούρνου Η θερμική μόνωση έχει πάχος 150 mm 3 χρόνια εγγύηση, εξυπηρέτηση πελατών 24/7 Το ύψος της θαλάσσης ψησίματος είναι 2000 mm ως στάνταρ, 22% περισσότερη ροή με την ίδια κατειλημμένη επιφάνεια Δύο ανεμιστήρες κυκλοφορίας, η τροφοδοσία αέρα από τις δύο πλευρές – ο μεγάλος όγκος ζεστού αέρα σε χαμηλή ταχύτητα Ο συντομότερος χρόνος ψησίματος, λιγότερες απώλειες κατά τη διάρκεια του ψησίματος Η θερμική απόδοση είναι άνω του 93%, που είναι ο καλύτερος δείκτης Διαστάσεις συνολικά: 2130 x 2750 x 2520 mm Βάρος: 2172 kg
MKF-6 ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΜΕ ΚΟΝΒΕΚΤΟΡ - Ηλεκτρικά θερμαινόμενος

MKF-6 ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΜΕ ΚΟΝΒΕΚΤΟΡ - Ηλεκτρικά θερμαινόμενος

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - Κατασκευή πλαισίου από ανοξείδωτο χάλυβα - Μονάδα ελέγχου με ψηφιακή οθόνη - Πολύ αποδοτικό ηλεκτρικό σύστημα θέρμανσης - Σύστημα διπλού τζαμιού με αποσπώμενη πόρτα που επιτρέπει τον καθαρισμό από τον χρήστη - Τέλεια μαγειρική με σύστημα ανεμιστήρα που περιστρέφεται δεξιόστροφα και αριστερόστροφα - Τύπος σετ δίσκων GN 1/1 που επιτρέπει το μαγείρεμα με γαστρονομικούς δίσκους - Έναρξη κύκλου μαγειρέματος με το κλείσιμο της πόρτας - Θερμοστάτης ασφαλείας παρέχει ασφάλεια - Εσωτερικός σχεδιασμός που διευκολύνει τον καθαρισμό - Σύστημα φωτισμού που παρέχει καθαρή ορατότητα για τα τρόφιμα - Σύνδεση νερού που επιτρέπει το μαγείρεμα τροφίμων με υγρασία - Η έξοδος καπνού είναι ελεγχόμενη - Φιλική προς τον χρήστη διεπαφή εντολών - Το σύστημα κινητήρων και ανεμιστήρων κατασκευάζεται στην ΕΕ
Εξοπλισμός αρτοποιίας - Κατασκευαστής από την Κορέα

Εξοπλισμός αρτοποιίας - Κατασκευαστής από την Κορέα

Η μηχανή μας για ρύζι SYP (μηχανή αρτοποιίας) έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορεί να παράγει σνακ από ποπ κορν / τσιπ / κράκερ / κέικ χρησιμοποιώντας 100% φυσικούς σπόρους. Αυτή τη στιγμή, οι μηχανικές συσκευές είναι διαθέσιμες, αλλά δεν είναι ικανές να διαχειριστούν υψηλή πίεση συνεχώς και παράγουν ανόμοια προϊόντα. Τα μέρη της, όπως οι αλυσίδες και οι κινητήρες, φθείρονται εύκολα και προκαλούν συχνές βλάβες. Η μηχανή μας για κέικ ρυζιού "SYP" έχει διορθώσει αυτές τις αδυναμίες και χρησιμοποιεί υδραυλικά για την παραγωγή ομοιογενών προϊόντων και έχει αυξήσει σημαντικά την αντοχή της. Επιπλέον, διατίθενται διάφορες φόρμες σε διάφορα μεγέθη και σχήματα για να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών. Μικρές συσκευές μπορούν να παραχθούν για τοπικά καταστήματα και μεγαλύτερες συσκευές μπορούν επίσης να παραχθούν για εργοστάσια. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας!! Σας ευχαριστούμε
ΦΟΥΡΝΟΙ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΕΣ - Φούρνοι SURA (μπόλ ξηρών καρπών)

ΦΟΥΡΝΟΙ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΕΣ - Φούρνοι SURA (μπόλ ξηρών καρπών)

Φούρνοι ζαχαροπλαστικής Сура τοποθετημένοι στο πάτωμα και σε γραφείο (παρασκευή μπισκότων σε σχήμα καρυδιού ή καρδιάς, βιεννέζικες βάφλες) Είναι σχεδιασμένοι για το ψήσιμο προϊόντων από διάφορες ζαχαροπλαστικές μάζες: • μπισκότα βουτύρου (μπισκότα σε σχήμα καρδιάς με βανίλια); • μπισκότα βουτύρου (μπισκότα σε σχήμα καρδιάς); • προϊόντα μπισκότου (τρισδιάστατες φιγούρες, βιεννέζικες βάφλες); • φύλλο βάφλας, κώνους και ρολά βάφλας, τρισδιάστατες βάφλες ραφαέλο. Οι φούρνοι είναι σχεδιασμένοι για χρήση τόσο σε μικρά όσο και σε μεγάλα ζαχαροπλαστεία. Οι καλούπες είναι κατασκευασμένες από κράμα αλουμινίου.
ΔΟΣΕΙΡΑ ΓΛΥΚΩΝ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ - MAB - Μηχανή δοσομέτρησης μικρών δόσεων κατάλληλη για την παραγωγή σοκολάτας.

ΔΟΣΕΙΡΑ ΓΛΥΚΩΝ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ - MAB - Μηχανή δοσομέτρησης μικρών δόσεων κατάλληλη για την παραγωγή σοκολάτας.

•Μπορεί να δοσολογήσει: σοκολατάκι, σοκολατάκι λικέρ και σοκολατάκι πραλίνα. •Η σοκολάτα μπορεί να περιέχει στερεά σωματίδια πάχους έως 3 χιλιοστά. •Μοντέλο κατασκευασμένο σύμφωνα με τις ανάγκες παραγωγής και προσαρμοσμένο στα καλούπια του πελάτη. •Η ζώνη δοσολογίας, τόσο η δεξαμενή όσο και οι δοσομετρικές μύτες, είναι θερμαινόμενη για να διευκολύνει τη ζεστή δοσολογία της σοκολάτας σε ρυθμιζόμενη θερμοκρασία, εξασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες για το προϊόν. •Όγκος δοσολογίας. •Η ταινία μεταφοράς περιλαμβάνει ένα σύστημα δόνησης στην έξοδο του προϊόντος για να αφαιρέσει τις φυσαλίδες που μπορεί να έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια της δοσολογίας. •Αποσπώμενη κεφαλή για εύκολο καθαρισμό και με δυνατότητα αντικατάστασης. •Μπορεί να προστεθεί ένας τροφοδότης δίσκων στην αρχή της ταινίας ή μια μονάδα επικάλυψης μετά τη δοσολογία.
Φούρνοι Γραμμής BISTROT - Φούρνοι για αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία και delicatessen

Φούρνοι Γραμμής BISTROT - Φούρνοι για αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία και delicatessen

BAKE OFF Italiana produce forni da oltre 30 anni. Una lunghissima esperienza maturata nel tempo insieme ai gusti e alle tendenze della grande distribuzione e dei professionisti del settore. Da attività artigianale si è trasformata in realtà industriale, percorrendo con tenacia e determinazione tutte le tappe della sua costruzione aziendale, in sintonia con le esigenze del mercato Internazionale. La sua storia, un crescendo di iniziative che dimostrano come l’azienda abbia saputo adeguarsi con forte capacità di innovazione a mutazioni del gusto, di abitudini, di mercato, all’incalzare di sempre nuove tecnologie nei processi di cottura. Negli Stati Uniti, dove fu coniato, il termine "bake-off" descriveva una competizione informale a colpi di dolci da forno tra amici, colleghi e vicini di casa; oggi il significato di "bake-off"si è esteso a quello generico di "gara", "sfida", che rappresenta perfettamente il nostro modo di intendere l'innovazione che portiamo nei nostri prodotti.
Ζαχαρωτά βάφλες

Ζαχαρωτά βάφλες

Βαφλά βανίλιας με ζάχαρη μαργαρίτα. Νόστιμα τραγανή με γλυκιά γεύση.
ΦΟΥΡΝΟΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ NOVA - ΦΟΥΡΝΟΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ

ΦΟΥΡΝΟΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ NOVA - ΦΟΥΡΝΟΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ

4-7-10 ΔΙΣΚΟΣ NOVA ΣΕΙΡΑ ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Ηλεκτρικός περιστροφικός τέσσερις 60x40

Ηλεκτρικός περιστροφικός τέσσερις 60x40

Τέσσερις φούρνοι BELL 72 60x40 Europa ηλεκτρικοί ΝΕΟΙ, ακόμα στη συσκευασία τους. Εξοπλισμένοι με την επιλογή Freestyle που επιτρέπει το ψήσιμο 1/3 ή 2/3 του καροτσιού, εξοικονομώντας έτσι ενέργεια. 03 καρότσια ψησίματος 60x40 18 επίπεδα (80 mm απόσταση). Ψηφιακός πίνακας ελέγχου με πολυλειτουργικό κουμπί τελευταίας γενιάς, οθόνη LCD, 30 προγράμματα που μπορούν να αποθηκευτούν. 2 ταχύτητες αερισμού ψησίματος. Γεννήτρια ατμού. Θάλαμος ψησίματος, πρόσοψη και εξωτερικά πάνελ από ανοξείδωτο χάλυβα. Φούρνος (εντοιχισμένος μεταξύ 3 τοίχων). Ενσωματωμένος ηλεκτρικός πίνακας και τοποθετημένος στην πρόσοψη κάτω από τον πίνακα ελέγχου. Καπνοδόχος εξοπλισμένη με απορροφητήρα. Παράδοση στην ηπειρωτική Γαλλία περιλαμβάνεται στην τιμή. Ο φούρνος παραδίδεται συναρμολογημένος. Ικανότητα 24 kW εγκατεστημένη, μέση κατανάλωση 12 kW 380 V. Διαστάσεις: Μ 95 εκ. x Π 150 εκ. x Υ 210 εκ.
ROTOR - Περιστρεφόμενος φούρνος ραφιών

ROTOR - Περιστρεφόμενος φούρνος ραφιών

Ο περιστροφικός φούρνος ράφτης είναι ένας φούρνος συμβατικής κυκλοφορίας αέρα με αναγκαστική κυκλοφορία. Ο Rotor είναι ένας πίσω φούρνος που μειώνει τις συνολικές διαστάσεις, με τον καυστήρα και τον εναλλάκτη θερμότητας τοποθετημένους στην πίσω πλευρά. Η ευέλικτη φύση του τον καθιστά κατάλληλο για την παραγωγή διαφόρων τύπων ψωμιού και ζαχαροπλαστικών προϊόντων, τόσο μικρού όσο και μεσαίου μεγέθους. Η ισορροπημένη ροή ζεστού αέρα, σε συνδυασμό με την περιστροφή του ραφιού και μια ελεγχόμενη είσοδο ατμού, εξασφαλίζει ομοιόμορφο ψήσιμο, ενισχύοντας την άνοδο και την αρωματικότητα του προϊόντος. Η τέλεια σταθερή ψήσιμο επιτρέπει την παραγωγή όγκου και μαλακού ψωμιού οποιουδήποτε μεγέθους. Κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα, με ένα αρθρωτό σύστημα κατασκευής που μειώνει τον χρόνο εγκατάστασης και προσφέρει αυξημένη προστασία και μακροχρόνια διάρκεια ζωής, ενάντια στην θερμική διαστολή που συμβαίνει κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Ο Rotor μπορεί να λειτουργήσει με καυστήρες αερίου ή ντίζελ ή με ηλεκτρική ενέργεια.
Ροταριακοί φούρνοι συμβατικής θέρμανσης

Ροταριακοί φούρνοι συμβατικής θέρμανσης

Ο περιστροφικός φούρνος με κυκλοφορία αέρα έχει σχεδιαστεί ειδικά για την παραγωγή κέικ, ζαχαροπλαστικών, ψωμιού σάντουιτς σε ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, ξενοδοχεία και φούρνους. Χάρη στην περιστροφική πλατφόρμα και τα συστήματα κυκλοφορίας θερμότητας με διπλούς ανεμιστήρες, σε κάθε σημείο της πλάκας παρέχεται ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας και ισορροπία ψησίματος. Ο φούρνος μπορεί να παραχθεί με οθόνη αφής ή χειροκίνητο πίνακα ελέγχου. Ο φούρνος μπορεί να παραχθεί με ηλεκτρικά ή αέρια συστήματα θέρμανσης. Ο φούρνος κατασκευάζεται από ανοξείδωτο χάλυβα. Η εξοικονόμηση ενέργειας διασφαλίστηκε με καλή θερμική μόνωση. Λειτουργεί με ασφάλεια χάρη στο σύστημα περιστροφικής πλατφόρμας με κλειδί περιορισμού και δύο θερμοστάτες ασφαλείας. Η απαιτούμενη ποσότητα ατμού παρέχεται από τον ισχυρό γεννήτρια ατμού τύπου καταρράκτη. Ο θόλος στην κορυφή του φούρνου είναι τυπικός εξοπλισμός με ανεμιστήρα αναρρόφησης. Μονάδα ζύμωσης μπορεί να τοποθετηθεί στο κάτω μέρος του φούρνου, παρέχοντας υγρασία και θερμότητα για τη ζύμωση προϊόντων. Επιλογή ηλεκτρικού ή αερίου συστήματος θέρμανσης / Χειροκίνητος ή πίνακας ελέγχου οθόνης αφής.
αρτοποιείο σε ρυμουλκούμενο ή φορτηγό - 6 πλήρως αυτόματες μηχανές

αρτοποιείο σε ρυμουλκούμενο ή φορτηγό - 6 πλήρως αυτόματες μηχανές

Η παραγωγική ικανότητα φτάνει έως 12.000 τεμάχια/ώρα Πλήρως από ανοξείδωτο χάλυβα κατάλληλο για τρόφιμα.
Κουτί Μίγματος Ζάχαρης - Χαλάλ

Κουτί Μίγματος Ζάχαρης - Χαλάλ

Fourrés Ζάχαρη Μείγμα Χαλάλ 240 κομμάτια. Κουτί 1440g. 6 Κουτιά ανά πακέτο. Τιμή: 5,90€ χωρίς ΦΠΑ, δηλαδή 0,024€ χωρίς ΦΠΑ ανά μονάδα.
Στεγνωτήρες Μετά Από Φούρνο "WAVEDRY+"

Στεγνωτήρες Μετά Από Φούρνο "WAVEDRY+"

Οι ξηραντήρες με ραδιοσυχνότητες, που εγκαθίστανται μετά τους παραδοσιακούς φούρνους ψησίματος, έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματικοί στον έλεγχο της περιεκτικότητας σε υγρασία του προϊόντος με ακρίβεια και ομοιομορφία, επιτρέποντας επίσης την επίτευξη οφελών σε όρους παραγωγικότητας και ποιότητας. Η ενέργεια ραδιοσυχνότητας απομακρύνει την υπερβολική υγρασία από το προϊόν γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς να προκαλεί υπερβολικό ψήσιμο και καφέ χρώμα στην επιφάνεια.
Τηγανητά αρτοσκευάσματα - Τηγανητή σπείρα με μήλο, μπαλάκια τυριού και ντόνατ-πρέτσελ

Τηγανητά αρτοσκευάσματα - Τηγανητή σπείρα με μήλο, μπαλάκια τυριού και ντόνατ-πρέτσελ

Νόστιμα τηγανητά γλυκά σε εκλεκτές παραλλαγές
αλεύρι T55

αλεύρι T55

Το αλεύρι T55 συνιστάται για την παρασκευή ψωμιού, γλυκών και αρτοσκευασμάτων.
Ρολό Ζύμης με Τυρί - Αρτοποιείο Lezza

Ρολό Ζύμης με Τυρί - Αρτοποιείο Lezza

Τυροπιτάκι - Αρτοποιείο Lezza SKU: 700701 we: 1,05 lbs / 480 gr st: Αποθήκευση στους -18°C/-0,4 F
Ευθύς εκθεσιακός πάγκος αρτοποιίας

Ευθύς εκθεσιακός πάγκος αρτοποιίας

Πολύ χρησιμοποιούμενη βιτρίνα ψωμιού σε φούρνους. Υλικό: Φυσικό λευκό ξεφλουδισμένο καλάμι + ξύλο Εξωτερικές διαστάσεις: 50 εκ. x 50 εκ. x 65 εκ. Προέλευση: Γαλλία
Γάμοι Κέικ

Γάμοι Κέικ

Είμαστε χαρούμενοι να σχεδιάσουμε την τούρτα του γάμου σας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, παρακαλούμε καλέστε μας. (Περιοχή παράδοσης: σε ακτίνα περίπου 45 χλμ ή αυτοπαραλαβή)
Ρολό για αρτοποιείο H100.B20

Ρολό για αρτοποιείο H100.B20

Για φούρνους κατάλληλη ρόδα H100.B20 με έδρανο ολίσθησης αποτελείται από ένα θερμοπλαστικό μείγμα -40 °C/+270 °C σε μια γάμπα από ανοξείδωτο χάλυβα. Φέρουσα ικανότητα: 130, ύψος κατασκευής: 127 mm. Η κατάλληλη για φούρνους ρόδα H100.B20 διαθέτει γάμπα από ανοξείδωτο χάλυβα και διπλό κύλινδρο σφαιρών στην κεφαλή της γάμπας. Η στερέωση γίνεται μέσω μιας πλάκας στερέωσης. Το σώμα του τροχού και η επιφάνεια κύλισης είναι κατασκευασμένα από ένα μαύρο θερμοπλαστικό μείγμα -40 °C/+270 °C. Η ρόδα είναι εξοπλισμένη με έδρανο ολίσθησης. Διατίθεται η H100.B20 ως ρόδα διεύθυνσης, ρόδα στήριξης ή ρόδα διεύθυνσης με συνολικό φρένο. Η διάμετρος του τροχού είναι 100 mm και η φέρουσα ικανότητα είναι 130 kg. Το ύψος κατασκευής είναι 127 mm. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο http://www.bs-rollen.de/ ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο τηλέφωνο +49 2191 59217-0. Αριθμός άρθρου: H100.B20 Στερέωση: Πλάκα στερέωσης Σώμα: Γάμπα από ανοξείδωτο χάλυβα Έδρανο: Έδρανο ολίσθησης Επιφάνεια κύλισης: Θερμοπλαστικό μείγμα -40 °C/+270 °C Όνομα μάρκας: BS Rollen Ρόδα: Ρόδα για φούρνους
Φούρνος

Φούρνος

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε επιτυχημένες αρτοποιίες Το τμήμα του αρτοποιού είναι ίσως το κεντρικό σημείο κάθε καταστήματος. Συχνά, μπαίνοντας σε ένα κατάστημα μόνο για ψωμί, ένας πελάτης αρπάζει τουλάχιστον μερικά ακόμη προϊόντα. Ένα σωστά σχεδιασμένο τμήμα αρτοποιίας ενισχύει τις πωλήσεις όχι μόνο της γκάμας του, αλλά και ολόκληρου του καταστήματος. Μια επαγγελματικά σχεδιασμένη βιτρίνα επιδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φρεσκάδα και την ελκυστικότητα των αρτοποιημάτων, φανταζόμενη την επόμενη ευχαρίστηση από τη μυρωδιά και τη γεύση τους. Σωστός φωτισμός, ορθολογικές μέθοδοι τοποθέτησης προϊόντων, αποθήκευση, ασφαλής και υγιεινός τρόπος αλληλεπίδρασης με τον πελάτη - αυτά είναι μικρές, αλλά καθόλου πλήρεις εργασίες του σωστού λιανικού εξοπλισμού του τμήματος αρτοποιίας. Η ZOKKO προσφέρει εξοπλισμό καταστημάτων για αρτοποιημένα προϊόντα τόσο για παραδοσιακά καταστήματα όσο και για αυτοεξυπηρετούμενα καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων πολυεπίπεδων νησίδων με δυνατότητα φιλοξενίας μεγάλης γκάμας αρτοσκευασμάτων συμπαγών τοίχων ραφιών για ψωμί, που είναι ιδανικά για καταστήματα με μικρή επιφάνεια.
Κέικ και Τάρτες

Κέικ και Τάρτες

Σας προσφέρουμε τούρτες για κάθε περίσταση και επιθυμία. Σχεδιάζετε έναν γάμο, έχετε γενέθλια ή γιορτάζετε ένα πάρτι; Ψάχνετε κάτι γλυκό για το Πάσχα ή τα Χριστούγεννα, για μια Κοινωνία / Επιβεβαίωση ή κάποια άλλη γιορτή; Τότε θα βρείτε σε εμάς μια μεγάλη ποικιλία από δημιουργικά και φρέσκα αριστουργήματα! Με φρέσκα φρούτα, μαρτσιπάν, λεπτομερώς προσαρμοσμένα λικέρ και άλλα, οι τούρτες και οι γλυκίσματα μας είναι επίσης κατάλληλα ως δώρο. Ευχαρίστως δημιουργούμε και τούρτες με θέμα σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Πάντα λαμβάνουμε υπόψη τη γεύση σας και σας προτείνουμε διάφορες παραλλαγές από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Ελάτε να μας επισκεφθείτε και δοκιμάστε ένα κομμάτι από τις ελαφριές και αφράτες λιχουδιές μας! Ανυπομονούμε να σας δούμε!
Ζαχαροπλαστείο

Ζαχαροπλαστείο

Ποντάρουμε στην παράδοση, παρασκευάζοντας τα τυπικά γλυκά της Γαλικίας. Διαθέτουμε τους καλύτερους επαγγελματίες ζαχαροπλάστες που φροντίζουν με προσοχή τα πιο εκλεκτά υλικά. Προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ζουμερότητά τους, τη γεύση και τη καλή συντήρηση, για να ευχαριστήσουν τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Κέικ Bundt

Κέικ Bundt

Ktn/Pal.: 28. Συνολικό μέγεθος ύψος/Ø: 4,0 / 6,5cm Συστατικά: Αλεύρι σίτου, άμυλο καλαμποκιού, ηλιέλαιο, λεκιθίνη σόγιας ως γαλακτωματοποιητής, αλάτι, διογκωτικό μέσο (διττανθρακικό νάτριο), βανιλίνη Διατροφική δήλωση ανά 100g: Ενέργεια: 1618kj / 387kcal Λίπος: 6,9g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 0,52g Υδατάνθρακες: 78,9g Πρωτεΐνη: 10,9g Αλάτι: 0,04g Περιεχόμενο: 810
Πλήρης γραμμή αρτοποιίας - έτοιμο προς χρήση

Πλήρης γραμμή αρτοποιίας - έτοιμο προς χρήση

Οι μηχανές αρτοποιίας που παράγουμε πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τα προϊόντα μας και να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας και ειδικότερα για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες τους. Η Corinox έχει εξάγει τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 20 χρόνια και προσφέρει εγγύηση 1 έτους σε όλα τα προϊόντα.
Bakery Touch - Αυτοματοποιημένη πανοραμική οθόνη με άνοιγμα χώρου μέσω συστήματος αφής

Bakery Touch - Αυτοματοποιημένη πανοραμική οθόνη με άνοιγμα χώρου μέσω συστήματος αφής

Το Bakery Touch είναι μια ηλεκτρονικά αυτοματοποιημένη πανοραμική βιτρίνα με 16 ευρύχωρους χώρους σε 4 επίπεδα βιτρίνας, κατάλληλη για όλα τα είδη αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Η αυτοεξυπηρετούμενη βιτρίνα Bakery Touch επιτρέπει στον πελάτη να ανοίγει τους επιθυμητούς χώρους με μια απλή κίνηση του χεριού πάνω από την υποδεικνυόμενη περιοχή, χωρίς να αγγίζει κανένα κουμπί, εξασφαλίζοντας έτσι μέγιστη υγιεινή και μείωση οποιασδήποτε μόλυνσης. Μόλις ληφθούν τα επιθυμητά προϊόντα και ο πελάτης απομακρυνθεί από τη βιτρίνα, οι γυάλινες πόρτες κλείνουν αυτόματα χάρη στους αισθητήρες εγγύτητας. Το Bakery Touch είναι εξοπλισμένο με σύστημα φωτισμού από LED οροφής συνδεδεμένο με τον μετασχηματιστή και μια ηλεκτρονική πλακέτα ειδικά σχεδιασμένη για αυτή τη βιτρίνα. Το Bakery Touch είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις με ευθείες ή κεκλιμένες ράφια βιτρίνας.
ΕΠΙΤΥΧΙΑ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ Υψηλής απόδοσης βελτιωτικό αρτοποιίας με νέα τεχνολογικά ένζυμα ως αντικατάσταση

ΕΠΙΤΥΧΙΑ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ Υψηλής απόδοσης βελτιωτικό αρτοποιίας με νέα τεχνολογικά ένζυμα ως αντικατάσταση

ΕΠΙΤΥΧΙΑ Περιγραφή: Ειδικό μείγμα ενζύμων για την ενίσχυση των αρτοσκευασμάτων και γενικά προϊόντων που φουσκώνουν οργανικά με τη χρήση μαγιάς Ιδιότητες: • Ρύθμιση των ιδιοτήτων της ζύμης • Αυξάνει την απορρόφηση νερού • Μειώνει τον χρόνο ανάμειξης • Αυξημένη αντοχή στη ζύμωση Τελικό προϊόν: • Πολύ καλή όγκος • Βελτίωση της κρούστας • Ομοιογενές κυτταρικό αποτέλεσμα • Επεκτεταμένη φρεσκάδα Ιδανικό για πελάτες που αποφεύγουν τα E αριθμούς στα συστατικά. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΚΛΙΜΑ Δοσολογία: 0.5-1% της ποσότητας αλευριού Συσκευασία: πολυεπίπεδες χάρτινες σακούλες 20kg
Αρτοσκευάσματα

Αρτοσκευάσματα

Ενισχύστε την υφή, τη γεύση και την ικανότητα συγκράτησης υγρασίας των ψημένων προϊόντων με τις σκόνες γάλακτος μας, ιδανικές για ψωμί, αρτοσκευάσματα και άλλα προϊόντα αρτοποιίας. Η Castle 1/20 D3 VEG είναι μια μοναδική σύνθεση γάλακτος που έχει αναπτυχθεί ειδικά ως υποκατάστατο της σκόνης αποβουτυρωμένου γάλακτος. Είναι σχεδιασμένη για χρήση σε διάφορες βιομηχανίες τροφίμων, συμπεριλαμβανομένης της αρτοποιίας, των αρτοσκευασμάτων και της παραγωγής μπισκότων. Η Castle 2/33 B109A είναι ένα υποκατάστατο της σκόνης αποβουτυρωμένου γάλακτος σε διάφορες εφαρμογές όπως μπισκότα, σάλτσες, αρτοσκευάσματα και προϊόντα αρτοποιίας. Αυτό το μείγμα έχει διαμορφωθεί ειδικά για να παρέχει παρόμοια λειτουργικότητα και χαρακτηριστικά με τη σκόνη αποβουτυρωμένου γάλακτος. *διαθέσιμη προσαρμογή μείγματος με διαφορετικά % λιπαρών και πρωτεϊνών
Γκάμα Bäker Inclusion Topping - Προϊόντα Ένταξης

Γκάμα Bäker Inclusion Topping - Προϊόντα Ένταξης

Ψάχνετε να προσφέρετε στους πελάτες σας πρακτικές, οικονομικές και εύκολες στην εφαρμογή λύσεις για να ενισχύσετε την προσφορά προϊόντων τους; Θέλετε να κατακτήσετε νέους πελάτες προσφέροντας μια πρωτότυπη έννοια προϊόντος; Θέλετε να ζωντανέψετε το σημείο πώλησης με προϊόντα που είναι σε αρμονία με την επικαιρότητα, τις εποχές και τις καταναλωτικές τάσεις;
Έτοιμη φόρμα Πάντο Λο

Έτοιμη φόρμα Πάντο Λο

Παραδοσιακά, η φόρμα του παντεσπάνι γίνεται στο χέρι, χρησιμοποιώντας τρία φύλλα χαρτιού, κάτι που μπορεί να είναι μια χρονοβόρα και κοπιαστική διαδικασία. Με τη Φόρμα για Πάντεσπάνι μας, η εργασία απλοποιείται. Η φόρμα είναι ήδη έτοιμη προς χρήση, αρκεί να προσθέσετε τη ζύμη και να την τοποθετήσετε στον φούρνο. Αυτή η φόρμα είναι μια εξαιρετική λύση για παραγωγές μεγάλης κλίμακας. Πλεονεκτήματα της Έτοιμης Φόρμας για Πάντεσπάνι: • Πρακτικότητα/οικονομία χρόνου: Η φόρμα είναι ήδη έτοιμη προς χρήση, εξαλείφοντας την ανάγκη να την προετοιμάσετε χειροκίνητα. • Ευκολία Χρήσης: Ιδανική για αρχάριους και ανειδίκευτους ζαχαροπλάστες, καθιστώντας τη διαδικασία πιο απλή. • Καινοτόμο Προϊόν: Προσθέτει μια μοντέρνα πινελιά σε μια μαγειρική παράδοση, χωρίς ποτέ να χάνει την παραδοσιακή της καταγραφή.